diumenge, 9 de setembre de 2007

1 2 . 0 0 0 G R À C I E S

Des del començament d'aquest bloc del Pont de Sant Boi, us volia donar gràcies a les 12.000 vegades que l'heu llegit. Tot i ser el bloc editorial de Vilaweb Sant Boi, cortesia d'en Vicenç Partal, no podia ser d'altra manera que hi haguès un ventall d'articles més enllà de la nostra ciutat. Perquè també hi ha altres interessos que ens porten més enllà d'on voldríem.
Hi ha altres blocs a Sant Boi amb més visites, més ben fets, o amb més qualitat, podeu veure l'excel.lent tasca de la web de Xarxa Santboiana. Aquest bloc, en tot cas, i malgrat les aspiracions i ambicions personals legítimes no deixa de ser una aportació modesta a la catosfera catalana. I en aquest sentit, com diuen els anglesos, potser "the last, but not the least", intento aportar el meu gra de sorra, i que esdevingui un gra de mostassa. A sota trobareu les estadístiques del bloc i algun comentari més. Gràcies a tothom pel vostre interès.

Aquestes són els articles més visitats del nostre bloc. Durant aquestos dos anys, hem penjat uns 78 posts i hem rebuts 68 comentaris escrits.
Com podeu veure, aquell que ha generat més visites i més comentaris ha estat el referent a 1714. Era el més polèmic, sens dubte, i el més combatiu. Serà que els catalans només som "a l'atac"? . De fet, els de tipus polític han estat més visitats que altres, tot i que jo els considero molt lligats al mateix tema: el poble català. Ja que la política va lligada a la nostra cultura, economia, etc... No podem deslligar la revolució popular de la revolució econòmica i cultural. Els intents de reforma com una nova cultura de l'aigua, de la mobilitat, etc... no han estat prou escoltats pels responsables polítics actuals. I la gent, tot i que sabem què hauríem de fer, encara no hem fet els pas d'actuar en conseqüència. I quan parlo de revolució, que ningú s'espanti: soc més partidari d'una revolució americana que d'una francesa. Però crec que allò més important i decisiu seria que existís realment una revolució catalana, que ens permetès viure amb llibertat, i viure amb pau i justícia amb la resta del món. Si Déu vol.